Een goed business plan opstellen cv

Een aantal praktijk voorbeelden hebben we hier uitgewerkt.

Een goed business plan opstellen cv

[BINGSNIPMIX-3

Our products like packaging, displays and graphic products like books, puzzles and games are sold worldwide. With eight production locations and sales offices in different European countries, we manage the entire process of recovered paper. With almost employees we print, die-cut, fold and glue our solid board into a full-fledged finished product.

Are you customer oriented? Is focus on quality important to you? Do you take ownership for your work in a professional way? Do you take your personal development seriously, are you committed and do you want to add value to our organisation?

Then we are looking for you! Do not hesitate to respond to one of the following vacancies or send a spontaneous application to careers solidus-solutions.

Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame en innovatieve oplossingen. Als Operator heb je een uitdagend werkpakket dat op jouw persoonlijke kennis, ervaring en ambitie wordt afgestemd.

De functie-eisen Als Operator Heb je een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau in de proces technische richting of bijvoorbeeld een afgeronde de Vapro B opleiding; Heb je een streepje voor als je al enige ervaring hebt opgedaan als operator in de karton of procesindustrie; Is het een pre als je heftruck kunt rijden en in het bezit bent van VCA; Steek je graag de handen uit de mouwen en ben je ook bereid om in jezelf te investeren door het volgen van opleidingen en cursussen; Werk je in een volcontinu rooster 5 ploegendienst ; Voel jij je prettig in een omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en in teamverband kunt werken; Investeren wij graag in jouw ontwikkeling door je een goed business plan opstellen cv faciliteren met specifieke opleidingen en een uitgebreid inwerktraject; En bieden we je ook graag lange termijn perspectief als je de verwachtingen waar maakt.

Ons aanbod Als allround operator geef je je loopbaan een passend vervolg in een dynamische en internationale organisatie die net als jij ambitieuze plannen heeft waar we je graag deelgenoot van maken.

Waarin je dus alle ruimte krijgt om je op je vakgebied en in de breedte verder te ontwikkelen. Wij komen graag met je in contact. Stuur dan je sollicitatiebrief en cv, onder vermelding van Operator Bad Nieuweschans, naar careers solidus-solutions.

Mark Kwant Recruiter, tel. De sluitingsdatum van deze vacature is 5 december Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Marion Bakker, via e-mailadres: Voor onze vestiging in Bad Nieuweschans, waar we oud papier recyclen en met geavanceerde kartonmachines in volcontinu dienst karton produceren voor onze klanten, zijn wij op zoek naar een Technicus Wtb onderhoudsmonteur.

Als Technicus Wtb onderhoudsmonteur heb je een belangrijke rol bij het onderhoud van de productiemiddelen en het oplossen van storingen aan machines en installaties.

een goed business plan opstellen cv

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden, testen, modificeren ,vervangen en in bedrijfstellen van machines en installaties op onze locatie Bad Nieuweschans. De functie Als Technicus Wtb onderhoudsmonteur Voer je preventief en correctief onderhoud uit aan karton machines; Ben je allround inzetbaar op werkzaamheden die direct of indirect verwant zijn aan je eigen aandachtsgebied; Los je niet alleen storingen op, maar signaleer je ook trends en kom je zelf ook actief met verbetervoorstellen; Analyseer en beoordeel je zelfstandig de technische staat van machines en de staat van het onderhoud; Verwachten we van je dat je zelf het eigen werk vanaf de planning en voorbereiding tot en met de uitvoering organiseert; Heb je ook affiniteit met elektrotechnisch onderhoud en ben je steeds op zoek naar verbreding en verdieping van je onderhoudskennis; Zorg je voor de technische administratie van de activiteiten in het onderhoudssysteem, pas je tekeningen aan en rapporteer je over de voortgang, en Ben je intensief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van onderhoudstops.

een goed business plan opstellen cv

Ons aanbod Als Technicus Wtb ga je werken in een snelgroeiende internationale organisatie die net als jij ambitieuze plannen heeft. Daar maken we je uiteraard graag deelgenoot van!

Het betreft een fulltime functie. We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Related Products

Stuur dan je sollicitatiebrief en CV, onder vermelding van Technicus Wtb, naar careers solidus-solutions. De sluitingsdatum van deze vacature is 18 november Neem dan even contact op met Arjan Daling, Technisch Manager arjan.

De functie Als Monteur E heb je een belangrijke rol bij het onderhoud van de productiemiddelen en het oplossen van storingen aan machines en installaties. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig onderhouden, testen, modificeren en in bedrijf stellen van elektrotechnische systemen en de instrumentatie op onze locatie Hoogkerk.

Als Monteur E Voer je preventief en correctief onderhoud aan de elektrotechnische installaties en meet- en regelapparatuur; Ben je allround inzetbaar op werkzaamheden die direct of indirect verwant zijn aan je eigen aandachtsgebied; Los je niet alleen storingen op, maar signaleer je ook trends en kom je zelf ook actief met verbetervoorstellen; Analyseer en beoordeel je zelfstandig de technische staat van machines en de staat van het onderhoud; Verwachten we van je dat je zelf het eigen werk vanaf de planning en voorbereiding tot en met de uitvoering organiseert; Heb je ook affiniteit met werktuigbouwkundig onderhoud en ben je steeds op zoek naar verbreding en verdieping van je onderhoudskennis; Zorg je voor de technische administratie van de activiteiten in het onderhoudssysteem en rapporteer je over de voortgang; En ben je intensief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van onderhoudstops.Een van de ‘Must Win Battles’-doelstellingen voor BAM Ierland is om deel te nemen aan een van de driemaandelijkse evenementen over .

Download lijst met competenties (vaardigheden) inclusief toelichting op deze pagina. Handig hulpmiddel bij het schrijven van een sollicitatiebrief en/of curriculum vitae.

Signmaker Textline Reclamecentrum: Kun jij hieronder 3x ja antwoorden? 1- Is folieverwerking jouw passie? 2- Ben je super ambitieus en heb je een . Solid board of SOLIDUS SOLUTIONS is a superb packaging material, offering sustainable solutions and a full range of advantages for an enormous variety of markets and products.

Dat er een verband is tussen succes en werkplezier, staat vast. Wie het rijtje succesvolste bedrijven vergelijkt met de top-zoveel van populaire werkgevers, ziet veel namen dubbel. Het CV en de sollicitatiebrief zijn zeer belangrijke visitekaartjes maar slechts middelen om te worden uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek.

Een sollicitatiegesprek geeft beide partijen, het bedrijf en de sollicitant, de gelegenheid zich .

Werken bij Matexi: vacatures